سفارش آنلاین
هنوز وارد نشده اید!
خدمات وردپرس فارسینو
هنوز وارد نشده اید!

بزرگ ترین عامل گرایش طراحان سایت به وردپرس!

بزرگ ترین عامل گرایش طراحان سایت به وردپرس!

وردپرس، نگین درخشان سیستم های مدیریت محتوای سایت

وردپرس، جوملا، دروپال و غیره همگی از سیستم های مدیریت محتوای سایت می باشند. به سیستم های مدیریت محتوا به اختصار CMS گفته می شود. CMS مخفف عبارت Content Management System می باشد. CMS یک سیستم نرم افزاری جهت ایجاد سایت و انتشار و مدیریت محتوای آن بدون نیاز به کد نویسی می باشد.

وردپرس
طراحی سایت روز دنیا با وردپرس

طراحی و به روز رسانی سایت با سیستم های مدیریت محتوا خیلی راحت تر از طراحی آن با کد نویسی است. در این سیستم محتوای سایت به راحتی و بدون نیاز به طراحی دوباره، قابل ویرایش و مدیریت است. شما به راحتی می توانید هر نوع محتوا اعم از تصویر، متن و غیره را بدون کد نویسی ویرایش کنید. CMS ها به کمک افزونه یا پلاگین می توانند امکانات ویژه ای را به سایت شما بیفزایند. با قالب های زیبا و متنوع در آن می توانید شکل و شمایل دلخواهتان را روی سایت خود پیاده کنید.

وردپرس محبوب ترین CMS در بین تمام سیستم های مدیریت محتوا

وردپرس محبوب ترین CMS در بین تمام سیستم های مدیریت محتوا است. قبل از آنکه سیستم های مدیریت محتوا به جامعه الکترونیکی و نرم افزاری معرفی شوند، شرط داشتن سایت آشنایی با کد نویسی بود. با روی کار آمدن CMS ها دیگر نیازی به کد نویسی ندارید. در میان حدود شصت درصد وب سایت های جهان و بیش از سی درصد وب سایتهای فروشگاهی از WordPress استفاده می کنند. از معروف ترین این وب سایت ها می توان به CNN و نیویورک تایمز و وال استریت ژورنال اشاره نمود. از سایت های معروف داخلی که از این CMS استفاده می کنند می توان به سایت دانلودها که رتبه 63 الکسا را دارد اشاره کرد. در ادامه به معرفی سایت های ایرانی وردپرسی و همچنین شرکت های معروف طراحی سایت با این CMS محبوب خواهیم پرداخت.

وردپرس
وردپرس بهترین سیستم مدیریت محتوا

معروف ترین سایت های ایرانی وردپرسی

در طراحی بسیاری از سایت های معروف داخلی از وردپرس استفاده شده است. علاوه بر سایت الکسا، سایت خبری دنیای تکنولوژی، دیجیاتو با رتبه الکسای 95 نیز از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می کند. این سایت یکی از پر ترافیک ترین سایت ها می باشد. اگر در اینترنت به دنبال استخدام بوده اید به احتمال زیاد به سایت دهوند هم سری زده اید! این سایت با رتبه 651 الکسا در زمینه خدمات استخدامی فعال بوده و کارفرمایان و کارجویان زیادی عضو آن هستند.

از دیگر سایت های معروف فعال در زمینه استخدام که از این CMS استفاده می کند، ایران استخدام است. پی سی ورلد با رتبه الکسا 125 فعال در زمینه خدمات دانلودی از این سیستم استفاده می کند. از دیگر سایت های معروف خدمات دانلودی، میهن دانلود با رتبه الکسا 388 می باشد. سایت شخصی هنرمندانی مانند رضا صادقی نیز با وردپرس ساخته شده است.

معتبرترین شرکت طراحی سایت با وردپرس در ایران

با توجه به مطالب مذکور و محبوبیت وردپرس شاید این سوال به ذهنتان خطور کند که معتبرترین شرکت طراحی سایت با WordPress کدام است؟

برای یافتن پاسخ این سوال در ادامه با ما همراه باشید. در ایران شرکت های معروف زیادی در زمینه طراحی سایت وجود دارد که از این سیستم استفاده می کنند. خیلی از این شرکت ها معروف و رتبه الکسای بهتری را نیز دارا هستند. در این میان تنها ارائه دهنده خدمات آنلاین وردپرس در ایران شرکت فارسینو می باشد. اگر قیمت طراحی سایت هم مد نظر قرار دهیم باز فارسینو حرف اول را خواهد زد.

وردپرس
فارسینو طراح و پشتیبان سایت وردپرس

مزایای وردپرس فراتر از معایب وردپرسی

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان و open source یا متن باز می باشد. کاربر با تکیه بر متن باز بودن آن، می تواند به منبع این کدها دسترسی داشته و اقدام به اصلاح بر طبق نیاز خود کند. در اوایل پیدایش وردپرس، این نرم افزار به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا مطرح نبود. دلیل این امر هم این بود که ساختار سامانه معرف یک پلت فرم وبلاگ نویسی بود. بعدها با طراحی چند وب سایت چند صفحه ای و در نهایت گسترش پلاگین های آن تبدیل به محبوب ترین CMS دنیا گردید. در حال حاضر تعداد زیادی قالب و پلاگین به منظور گسترش قابلیت های این سیستم در دسترس می باشد. گسترش انجمن بسط و توسعه این CMS محبوب، امکان دسترسی به آموزش ها و اطلاعات کافی جهت بهره برداری از آن را فراهم نموده است.

 به کمک افزونه ها و قالب های سفارشی شده وردپرس، می توان سایت های فروشگاهی، شرکتی، آموزشی و غیره را به راحتی طراحی و منتشر نمود. در واقع گسترش توسعه دهندگان آن به همراه آموزه های قابل دستیابی از مزیت این سیستم می باشد. از دیگر مزایای آن، توانایی ایجاد هر گونه وب سایت با استفاده از افزونه ها و قالب های سفارشی شده است. همچنین محیط مدیریتی آن بسیار کاربر پسند می باشد.

در کنار مزایای آن این سیستم معایبی نیز دارد. به دلیل پیچیدگی، این CMS مناسب سایت های ساده و ایستا نمی باشد. اگر در طراحی سایت با این سیستم مدیریت محتوا، تنظیمات مورد نیاز اعمال نشود، امنیت سایت تضمین نخواهد شد. عیب دیگر این نرم افزار عدم وجود پشتیبان رسمی برای آن می باشد که در اینجا بازهم فارسینو به عنوان یکی از بهترین شرکت های پشتیبانی سایت وردپرس میتواند از سایت وردپرسی شما مراقبت و نگهداری نماید.

نتیجه گیری و جمع بندی

همانطور که اشاره شد استفاده از وردپرس برای طراحی سایت های ایستا توصیه نمی شود. این گونه سایت های ساده معمولا با HTML و CSS نوشته می شوند. برخلاف سایت های ایستا و ساده ، وب سایت های پویا یا داینامیک نیاز به زبان اسکریپتی مانند PHP و همچنین پایگاه داده ای مانند MySQL دارند. زیربنای وردپرس متکی به PHP و MySQL است. در واقع با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا بدون نیاز به دانش کدنویسی، می توانید یک سایت پویا داشته باشید. به کمک قالب های سفارشی شده، نیاز به طراحی ظاهر سایت با CSS و طراحی بنر و غیره نیز برطرف می شود که برای این امر مهم پیشنهاد میکنیم خدمات وردپرسی خود را اعم از طراحی سایت و پشتیبانی سایت وردپرسی را به متخصصان فارسینو بسپارید.

وردپرس در واقع آسان ترین و مقرون به صرفه ترین راه برای داشتن یک وب سایت دلخواه می باشد. از این نرم افزار می توان جهت ساخت انواع وب سایت ها مانند سایت شرکتی، سایت فروشگاهی، سایت آموزشی و غیره استفاده نمود. این سیستم مدیریت محتوا رایگان و متن باز است و به راحتی می توانید سایت خود را طراحی کنید. با این حال توصیه می شود جهت بهره وری بهتر و امنیت سایت از کارشناسان این امر در فارسینو مشاوره بگیرید تا هیچ گاه سایت شما دچار مشکل یا اختلال نگردد.

اشتراک گذاری

فارسینو به عنوان یکی از معتبرترین شرکت های طراحی سایت، آماده دریافت انواع سفارش طراحی سایت به همراه مشاوره رایگان بصورت آنلاین و غیر حضوری میباشد. (دارای پشتیبانی وردپرس رایگان + آموزش مجازی وردپرس)

یکی دیگر از خدمات فارسینو ارایه پشتیبانی سایت وردپرس میباشد که بصورت دوره های یکماهه تا یکساله ارایه میگردد و در طول این مدت از همه طریق نظیر ارتباط پیامکی، تلفنی و فضای مجازی میتوانید با کارشناس پشتیبانی سایت خود در ارتباط باشید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست محتوا
آخرین مقالات
آخرین مقالات رپورتاژی